Otizmli çocuklara özel sınıf

Batman Mavi Kalemler Otistik Bireyler Derneği, Tohum Otizm Eğitim Vakfı ve Garanti Bankası'nın işbirliği ile Batman'da bulunan otizmli çocukların eğitimi için oluşturulan özel sınıflar TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okulu ve Fernas Ortaokulunda açıldı.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 13.01.2019 23:13:56
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

 Açılışa Vali Hulusi Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Otider Başkanı Ekrem Tüzün, Garanti Bankası Genel Müdürü Turan Ergüder, Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer ve davetliler katıldı. Batman Mavi Kalemler Otistik Bireyler Derneği tarafından otizmli çocukların eğitim görmesi için tasarlanan özel sınıfı Vali Hulusi Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve davetliler tarafından incelendi. Çocukların rehabilitasyonuna yönelik özel olarak tasarlanan sınıfın alt yapı malzemelerinin Mavi Kalemler Otistik Bireyler Derneği ve Garanti Bankası  tarafından karşılandığını belirten Otider Başkanı Ekrem Tüzün, engelli bireylere yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.