Okullarına sahip çıkıyorlar

Batman Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle boyayarak renklendirdi.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 16:59:59
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Batman Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle boyayarak renklendirdi. Batman’daki 3 farklı lisenin öğrencileri ile resim öğretmenlerinin öncülüğünde ve Batman Belediyesi’nin malzeme desteğinde bulunduğu sosyal sorumluluk projesi için okul duvarları farklı resimlerle boyandı. Batman Anadolu Lisesi görsel sanatlar öğretmeni Elif Eker Taş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’ın en işlek caddelerinden biri olan caddeyi ile duvarları güzelleştirmek ve estetik bir hale dönüştürmek istediklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.