Oğlunu, korucu mülakatına hazırlıyor

Batman'ın Sason ilçesinde 52 yaşındaki 27 yıllık güvenlik korucusu Gülamir Şahin, güvenlik koruculuğuna başvuran oğlunu antrenör gibi spor mülakatlarına hazırlıyor.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.07.2020 18:48:11
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde 52 yaşındaki 27 yıllık güvenlik korucusu Gülamir Şahin, güvenlik koruculuğuna başvuran oğlunu antrenör gibi spor mülakatlarına hazırlıyor. Sason ilçesinde Kaymakamlık tarafından yapılacak olan güvenlik korucusu alımlarına başvuruda bulunan oğlu Arif Şahin’i her akşam koşu parkuruna götürerek koşturan 52 yaşındaki 27 yıllık güvenlik korucusu Gülamir Şahin, oğlunun da kendisi gibi korucu olup terörle mücadele etmesini çok istediği için yapılacak sor mülakatlarına hazırlıyor. Baba Şahin, "Ben bu mesleği çok severek yaptım. Şerefli ve liyakatli kişilerin yapabileceği bir meslektir. Oğlumun da benim gibi devletine, milletine sevdalı bir evlat olarak yetiştirdim. Önümüzdeki günlerde ilçemizde güvenlik korusu alımlarında başarılı olması için her akşam onu bu koşu parkuruna getirip özenle hazırlıyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.