Nurdoğan Arkış’a ilgi

Batman Final Okulları Yaşam ve Başarı Kampüsü Konferans Salonu’nda Sosyolog, Yazar ve Eğitim Uzmanı Nurdoğan Arkış, ‘Aile içi iletişim’ konulu seminer verdi.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 15:50:48
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman Final Okulları Yaşam ve Başarı Kampüsü Konferans Salonu’nda Sosyolog, Yazar ve Eğitim Uzmanı Nurdoğan Arkış, ‘Aile içi iletişim’ konulu seminer verdi. Final Okulları Eğitim Danışmanı Sosyolog ve eğitim uzmanı Nurdoğan Arkış, hafta sonu velilerle buluştu. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul müdürleri ve birçok davetlinin katılım sağladığı “Aile içi iletişim” konulu seminere yoğun ilgi gösterildi. Arkış verdiği seminerde, “Çocuklarımıza her şeyin en iyisi olsun diye uğraşmak yerine onların kendisini bulmasına, hayatta ne yapmak istediğine karar vermesine yardımcı olmalıyız. Önemli olan çocuklarımızın ne kadar başarılı olduğu değil, aramızda sağlam bir diyaloğun ve sevgi bağının kurulmuş olmasıdır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.