‘Milletin teveccühü ile büyüyerek geliyoruz’

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumları ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 20 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2019 16:30:31
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumları ziyaret etti.  Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Özdemir, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Daha sonra  İl Özel İdaresi’ne geçen Özdemir ve beraberindekiler, kurum personelleriyle bir araya geldiler. Kısa bir değerlendirme yapan Özdemir, “Köy köy, mahalle mahelle, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Batman’ın geleceği adına hep birlikte çalışacağız.  AK Parti olarak biz milletin teveccühü ile büyüyerek geliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.