MİKROP SAÇIYOR

Yaz ayının gelmesiyle su birikintili alanlar hastalık saçmaya başladı. Kentte bulunan suluma kanalı, içindeki atıklar sebebiyle çöplüğü andırıyor.

Yaşam Yayın: 19 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 19.05.2020 01:22:03
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

SULAMA KANALI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

DSİ’nin kanalın bakımını yeterince yapmamasının yanı sıra çevredeki evlerden kanala atılan çöpler insan sağlığı ve çevre açısından tehlike oluşturuyor. Batman’ın 5 semtinden geçen ve DSİ'ye ait sulama kanalı hastalık çıkarmaya davetiye çıkartıyor.

Silvan barajı Batman çayından gelen ve sağ sahil sulama kanalı olarak bilinen DSİ kanalı kentin Tilmerç, Gültepe, Belde, Çamlıtepe, Belde ve Körük mahallelerinde geçiyor. Nüfusun en yoğun olduğu bölgelerden geçen kanal çöp, artık ve yosunlardan adeta mikrop yuvası halini almış durumda. Semt sakinleri, DSİ yetkililerine çağrıda bulunarak kanalın temizlenmesini istediler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.