Mezarlıklara ücretsiz ek sefer

Halkın dini vecibelerini yerine getirmek ve rahmet etmiş yakınlarının mezarlarını ziyaret etmelerine olanak sağlamak amacıyla Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Batman’da bulunan Mezarlıklara ücretsiz özel seferler düzenleyecek.

Yaşam Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 16:13:01
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Halkın dini vecibelerini yerine getirmek ve rahmet etmiş yakınlarının mezarlarını ziyaret etmelerine olanak sağlamak amacıyla Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Batman’da bulunan Mezarlıklara ücretsiz özel seferler düzenleyecek. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, arife günü öğleden sonra başlayacak uygulama ile halkın mezarlıklara gerçekleştirecekleri ziyaretlerde yapılacak özel ek seferlerin ücretsiz olacağını söyledi. Ramazan Bayramı öncesinde bayram arifesi olan 3 Haziran 2019 Pazartesi günü, halkın mezarlıklara gerçekleştireceği ziyaret yoğunluğu nedeniyle, Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından öğleden sonra yarım gün mezarlık güzergâhlarına ek seferler gerçekleştirilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.