‘Mevki makamda gözümüz yok’

İçişleri bakanlığı tarafından Batman Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Hulusi Şahin, basın toplantısı düzenledi. Vali Şahin, tüm çalışmaların şeffaf bir şekilde yapılacağını belirtti.

Gündem Yayın: 24 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 24.03.2020 19:02:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

‘AYAKLARIMIZ YERE BASACAK’
Batman Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Hulusi Şahin, ayağının tozuyla basın toplantısı düzenledi. Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Şahin, Belediye Başkan Yardımcılıklarına, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman Defterdarı Ali Osman Bilgili ve daha öncede Belediye Başkan Yardımcısı görevi yürüten Adnan Yörük’ün getirildiğini belirtti. Vali Şahin, “Hepimizin işi gücü var. Bizim mevki makamda gözümüz yok. Bizim hevesimiz yok kimse böyle bir şeye kapılmasın. Şehrimizi seviyoruz vatandaşımıza güzel işler yapmak ilk hedefimiz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Şeffaf olacağız. Ne yapıyorsan onu söyleyeceğiz. Mali yönden disiplinden kaçınmayacağız. Ayaklarımız yere basacak. Şehrimizin geleceğini, çocuklarını borçlandırmak asla istemeyeceğimiz bir şey. Bizim işçimizi, personelimizi kapı dışarı etmek gibi bir düşüncemiz olmaz. Herhangi bir cürüm işlemeyen, kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Çalışma arkadaşlarımızı kendimiz seçeceğiz. Gerekli olursa dışarıdan personel alacağız. Ama büyük ihtimalle belediyemiz içerisinden seçeceğiz. Kanun hakimiyetini bu kente tesis edeceğiz. Eğer eski yönetim kanuna uygun adımlar attıysa bunu devam ettireceğiz. Bu ay ödenmesi gereken belediyenin borcu 90 milyon lira çıktı. Bunun arkasına sığınacak değiliz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.