'Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi' toplantısı yapıldı

'Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi İl Yürütme Kurulu 2021 Yılı Mart Ayı Toplantısı' kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Yaşam Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 12:22:28
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında yürütülen 'Mesleki Eğitim İş birliği Projesi' İl Yürütme Kurulu Mart ayı toplantısı Batman Öğretmenevinde gerçekleşti. Toplantıya BATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Koordinatörü Abdulkadir Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Güneş, Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Abdussamed Oral ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Doğan Kümet'in sunumuyla başlayan toplantıda Mesleki Eğitim İş Birliği Yürütme Kurulu gündemdeki konuları görüştü. Toplantı görüş ve önerilerle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.