MASA TENİSİNDE MİLLİ GURUR

Batman masa tenisi sporcularından Şükran Cangir ve Sena Kaplan Kıbrıs'ta ay yıldızlı forma altında Türkiye'yi temsil edecek. 22-25 Ekim tarihleri arasında Kıbrıs'ta yapılacak Gençler Dr. Fazıl Küçük Oyunların'da ay ayıldızlı forma altında Türkiye'yi ve Batman'ı temsil edecek olması spor camiasında sevinçle karşılandı.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 16:22:06
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman masa tenisi sporcularından Şükran Cangir ve Sena Kaplan Kıbrıs'ta ay yıldızlı forma altında Türkiye'yi temsil edecek. 22-25 Ekim tarihleri arasında Kıbrıs'ta yapılacak Gençler Dr. Fazıl Küçük Oyunların'da ay ayıldızlı forma altında Türkiye'yi ve Batman'ı temsil edecek olması spor camiasında sevinçle karşılandı. Genç bayanların Antrenörlüğünü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Masa tenisi antrenörü Recep Bezenmiş yapacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Batmanlı iki sporcu kardeşimiz ve antrenörümüzün ilimizi ve ülkemizi ay yıldızlı formayla temsil etmesi gurur verici. Dileğimiz ve temennimiz ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmeleridir. İnşallah en iyi derece ile dönerler” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.