Masa tenisinde bölgenin fatihi FİNAL Lisesi

2018-2019 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Masa Tenisi Gençler Bölge Şampiyonasında, Final Temel Lisesi 3. kez üst üste Bölge şampiyonu olmayı başardı.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.01.2019 13:28:48
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Kız ve erkek takımlarda büyük bir başarı gösteren Final Temel Lisesi Masa Tenisi takımları Batman’ı ve bölgeyi 16-18 Ocak 2019 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar.  Geçen yıl Türkiye 5’incisi olduklarını belirten Özel Final Temel Lisesi Müdürü Yusuf Cenan, bu yılki hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi. Antrenörleri Recep Bezenmiş nezaretinde takımlarının aralıksız antrenmanlarını sürdürdüklerini belirten Okul Müdürü Cenan; “Geçen yıl Türkiye 5’incisi olduk. Bu yıl da Türkiye derecesi bekliyoruz. Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş ve takımlarımıza güveniyoruz. Başarımızın tesadüf olmadığını göstermek için yoğun bir program ile Türkiye şampiyonasına hazırlanıyoruz. Türkiye kupasını okulumuza ve Batman’a kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.