‘Madde bağımlılığıyla mücadele edeceğiz’

Kurulduğu günden bu yana sosyal, kültürel, mesleki ve gençlik faaliyetlerine ağırlık veren MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İş adamları Derneği) Batman Şubesinin Gençlik Kolları Bağımlılıkla mücadele etmek için kolları sıvadı.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 13:04:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kurulduğu günden bu yana sosyal, kültürel, mesleki ve gençlik faaliyetlerine ağırlık veren MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İş adamları Derneği) Batman Şubesinin Gençlik Kolları Bağımlılıkla mücadele etmek için kolları sıvadı. MİSİAD Gençlik Kolları Başkanı Bülent Nasıroğlu, Batman genelinde madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele etmeye başladıklarını ve projelerle kalıcı hale getireceklerini söyledi. Başkan Nasıroğlu; “Batman’da son zamanlarda sık rastlanan, madde bağımlısı gençlerin sayılarının artması bizleri üzüyor. Artık konuşmaktan ziyade bir şeylerin yapılması gerekiyor. Öncelikli olarak anne ve babaları da içine katarak farkındalık yaratmalıyız. Hedefimiz gençlerimizin uyuşturucuya hiç başlamamalarını sağlamak olmalı. Eskiden piyasadaki uyuşturuculara bu kadar kolay ulaşılmıyordu. Artık sentetikler sayesinde çok kolay ulaşılabilir hale geldi. Doğal maddelerle bu sentetikleri karıştırıp gençleri uyuşturucuya bulaştırıyorlar. Bağımlı bir gencin tedavi sürecinin çok zor olduğu ve bunun için AMATEM' kurulması için çalışacağız. MİSİAD olarak bu işi milli mücadele ruhuyla yapacağız. Batman ve ülkemizin her kesiminin de böyle yapması gerektiğine inanıyorum. Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile Milli mücadeleyi başlatmamızın zamanı geldi. Gelecek nesillerimizin beyinlerinin uyuşturulmaması ve ayakta durması gerekir. Artık herkesin bu taşın altına elini koyması gerekir. Top yekûn bir seferberlik yapmanın zamanı geldi de geçiyor. MİSİAD Gençlik Kolları olarak aktif çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.