Madalya için ringe çıkıyorlar

1955 Batman Belediyespor Muay Thai takımının başarılı sporcuları Murat Kara ve Mazlum Arığ, 14-18 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan EMF Muay Thai Open Cup(Avrupa Kupası) Şampiyonasında Batman’ı temsil edecekler.

Yayın: 13 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 13.11.2018 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

1955 Batman Belediyespor Muay Thai takımının başarılı sporcuları Murat Kara ve Mazlum Arığ, 14-18 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan EMF Muay Thai Open Cup(Avrupa Kupası) Şampiyonasında Batman’ı temsil edecekler. Murat Kara 54 kg’da Milli forma ile mücadele ederken, bir diğer Milli sporcu Mazlum Arığ ise 63 kg’da madalya kazanmak için ter dökecek. Milli takım forması ile Batman’ı bu önemli şampiyonada temsil edecek olan Murat Kara ve Mazlum Arığ, son çalışmalarını tamamlayıp Antalya’da yapılacak olan müsabakalar da altın madalya kazanmayı hedefliyorlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.