Kuyumcular zorda

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi süreci, tüm sektörlerde olduğu gibi kuyumcuları da olumsuz etkilerken, kuyumcular 1 Temmuz’dan itibaren açılan düğün sezonuna umut bağladı.

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.07.2020 11:26:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi süreci, tüm sektörlerde olduğu gibi kuyumcuları da olumsuz etkilerken, kuyumcular 1 Temmuz’dan itibaren açılan düğün sezonuna umut bağladı. Batman’da pandemi sürecinden dolayı zor günler geçirdiklerini belirten kuyumcular umutlarını gelecek aylara taşırken, hiçbir bu kadar kısa bir dönem geçirmediklerini söylediler. Geçen yılın Temmuz ayına göre, bu yılın aynı döneminde işlerin yarı yarıya azaldığını belirten kuyumcular, pandemi sürecinin yanı sıra yükselen altın fiyatları işlerini olumsuz yönde etkilendiğini söylediler. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi süreci, tüm sektörlerde olduğu gibi kuyumcuları da olumsuz etkilerken, kuyumcular 1 Temmuz’dan itibaren açılan düğün sezonuna umut bağladı. Batman’da pandemi sürecinden dolayı zor günler geçirdiklerini belirten kuyumcular, umutlarını gelecek aylara taşırken hiçbir bu kadar kısır bir dönem geçirmediklerini söylediler. Geçen yılın Temmuz ayına göre, bu yılın aynı döneminde işlerin yarı yarıya azaldığını belirten kuyumcular, pandemi sürecinin yanı sıra yükselen altın fiyatları işlerini olumsuz yönde etkilendiğini söylediler. Düğün salonlarının yeniden açılmış olması kuyumcuları da umutlandırırken Batman’da faaliyet gösteren kuyumcular, zor süreçten geçtiklerini belirterek salgın süresince kapalı kaldıklarını söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.