Köy yollarında bakım-onarım seferberliği

Kozluk ilçesinde, aşırı yağışlardan dolayı deforme olan ve bozulan köy yollarında yol ve ulaşım hizmetleri ekiplerince bakım-onarım ve stabilize seferberliği başlatıldı.

Yaşam Yayın: 29 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2019 11:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk ilçesinde, aşırı yağışlardan dolayı deforme olan ve bozulan köy yollarında yol ve ulaşım hizmetleri ekiplerince bakım-onarım ve stabilize seferberliği başlatıldı. Yol ve ulaşım hizmetleri ekiplerinin tespit edilen noktalardaki çalışmaları aralıksız sürüyor. Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Derince ve Yazpınar köylerinde devam eden yol bakım-onarım ve stabilize çalışmalarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yol ve ulaşım hizmetleri ekiplerinin bir plan dahilinde ilçenin birçok noktasında çalışmalara devam ettiğini belirten Kaymakam Bilici, “köylerimizde başlattığımız hummalı alt-üstyapı, yol bakım-onarım ve stabilize çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın memnun olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz ve onların istek ve taleplerini dinleyerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla hemhal olmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.