KORONAYA DİKKAT

Bayram tatilinin ardından artan vakalar nedeniyle Ankara, Konya, Kayseri, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Erzurum, Van, Ağrı ve Batman'ın da aralarında bulunduğu artış olan illerde yaşanmıştı.

Gündem Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 16:08:51
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Bayram tatilinin ardından artan vakalar nedeniyle Ankara, Konya, Kayseri, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Erzurum, Van, Ağrı ve Batman'ın da aralarında bulunduğu artış olan illerde yaşanmıştı. Son günlerde Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa ve Batman'da vakaların düşüşe geçtiği belirtildi. Bayram süresinde yapılan ziyaretler, tatil, düğün ve taziyelerin asıl kaynak olduğunu belirten yetkililer, tekrardan getirilen kısıtlamalar neticesinde sayıda düşüşler olduğu açıklanırken ölümü vakaları devam etmekte.

ÖLÜMLÜ 7 VAKA

Ağustos ayının son gününde Batman'da 7 ölümlü vaka yaşandı. Hayatını kaybedenler kentin çeşitli mezarlıklarında toprağa verildi. Korona virüsten Batman'daki hastanelerde  hayatını kaybeden H.T. İkiztepe, S.T. Tilmerç,  M.A.T. Tilmiz,  İ.G. Tilmiz, A.K. Asri, M.B. İkiztepe, N.G. Kozluk mezarlıklarında toprağa verildi.                                            

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.