Korona virüse karşı aşı seferberliği

Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, yaş sınırının düşmesiyle birlikte aşı olmayan vatandaşlara aşı olmaları için çağrıda bulundu.

Yaşam Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 11:00:27
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

“AŞI SAĞLIKTIR”

Pandemiyle mücadele etmenin en etkin yolunun aşı yapmak ve kurallara uymak olduğunu söyleyen Pamukçu, “Aşı sağlıktır” dedi. Pamukçu, “18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız korona virüs aşılarını aile sağlığı merkezlerimiz ve hastanelerimizde yapabilirler. Tüm vatandaşlarımızın aşı olması, salgınla mücadelede büyük önem arz etmektedir. Unutmayalım her şeyin başı sağlık, sağlığın başı aşıdır. Sağlık ekiplerimiz yine sahalardaydı. Ciğerci Çavuş Et Lokantası mobil aşı ekibimiz tarafından aşılandı. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz mobil aşı ekipleri tarafından Belören, Karataş, Gündoğan ve Çatalsu köyü halkımıza Covid-19 aşı uygulaması yapılmıştır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.