Korona virüse karşı alınan tedbirler görüşüldü

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan Pandemi Planı çerçevesince oluşturulan “İl Pandemi Kurulu Toplantısı” Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Gündem Yayın: 24 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 24.03.2020 16:10:52
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

İL PANDEMİ KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Sağlık Müdür Dr. Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü, AFAD İl Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, hastane başhekimleri ile ilgili sağlık birim başkanları katıldı. Halk Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı tarafından korona virüs salgınına karşı Batman’da yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, kentte korona virüs ve her türlü salgın hastalığa karşı alınan ve alınacak tedbirler görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.