Kornea nakliyle sağlığına kavuştu

ABD Göz Bankasından gelen kornea ile Iraklı hastanın gözü açıldı. Özel Batman Dünya Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yalçın İşcan, 2019 yılında başlatmış olduğu kornea nakli hizmetine yeni bir boyut kazandırdı.

Gündem Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 15:07:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ABD Göz Bankasından gelen kornea ile Iraklı hastanın gözü açıldı. Özel Batman Dünya Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yalçın İşcan, 2019 yılında başlatmış olduğu kornea nakli hizmetine yeni bir boyut kazandırdı. Batman'da kornea naklini ilk kez yapmış olmakla takdir toplayan Dr. İşcan, Türkiye Cumhuriyeti uyruklu olmayan hastalar için son derece yüz güldürücü bir hizmete imza attı. Uyruğu ne olursa olsun başvuran hastalarımıza bu hizmeti verebilecek olmaktan mutlu olduğunu belirten Dr. İşcan, “Gözleri görmeyen bir insanın görmeye başlaması mesleğimin tabiri caizse mucizevi yönü, hastalarımın adeta yeniden doğmuş gibi hmesi beni son derece duygulandırıyor, bu mutlulukta payımın olmasından dolayı işimi çok seviyorum” dedi. Dr. İşcan, bu işte hiçbir desteğini esirgemeyen Özel Batman Dünya Hastanesi Yönetimine ve Batman Sağlık Müdürlüğüne müteşekkir olduğunu ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.