KORKMAZ VE DEMİR, PROJELERİNİ ANLATTI

31 Mart Yerel Seçimlerine 20 günden az bir zaman kalırken Belediye Başkan adayları çalışmalarına hız verdi.

Yayın: 13 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2019 17:29:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine 20 günden az bir zaman kalırken Belediye Başkan adayları çalışmalarına hız verdi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Belediyesi Eşbaşkan adayları Dr. Mehmet Demir ile Songül Korkmaz düzenledikleri basın toplantısında Batman ile ilgili projelerini anlattılar.Eşbaşkan adayları, seçimde yüzde 80 civarında oy alacaklarını belirtti.

"Batman halkının Belediye Başkanları olacağız"

Eşbaşkanlar Demir ile Korkmaz, kentin tüm sorunlarına vakıf olduklarını belirterek, "Sorunun kurumlar arası iletişim kopukluğundan, belediye ile kurumların koordineli çalışmamasından, hizmetlerin aksamasına neden oluyor. Yönetime geldiğimizde tüm kurumlarla koordineli olarak çalışacağız. Kentte imar, ulaşım, altyapı, otopark, toplu taşıma araçları, sosyal donatılar, çevre ve hava kirliliğinin yanı sıra imar çöküntüsünün olduğunu ve kentsel dönüşümün olmamasından, arsa ve arazi borsasının yapılaşmasından dolayı daire fiyatları astronomik rakamlara ulaşmıştır" diye konuştu. Kentin kanayan yarası olan İluh deresi için de proje hazırladıklarını belirten Eşbaşkanlar , "Besiciliğin kentin dışına çıkartılması için projeler üreteceğiz. Biz sadece HDP'nin değil tüm Batman halkının Belediye Başkanları olacağız" dediler.

"Yılmaz Güney Sineması yeniden yapılacak"

Yangın sonucu yanan Yılmaz Güney Sineması projesinin yapılmasına rağmen Kayyum tarafından yapılmadığını ve askıya alındığını belirten Eşbaşkanı Dr. Mehmet Demir, " Diyarbakır Sur ilçesi yok edildiği gibi Yılmaz Güney Sineması da yok edilmekte , göreve geldiklerinde daha geniş kapsamlı bir şekilde şehir plancılarıyla aynı yer veya farklı bir alanda Yılmaz Güney ve Batman'a yakışır bir sinema salonu inşaa edeceğiz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.