Kısa film atölyesi çalışması tamamlandı

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Batman’da kısa filmle ilgilenenlere yönelik olarak düzenlenen Kısa Film atölyesi çalışmaları tamamlandı.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 14:43:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üç gün süren atölyede katılımcılar, kısa film yapım süreçlerine dahil oldu. Düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile kentin sosyal gereksinimini karşılayan Batman Belediyesi,  kentte son dönemde kültür sanat alanında üretimlerde bulunmak isteyenler için de beklentileri karşılayacak planlamalar gerçekleştiriyor. Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte kısa filme ilgi duyan ve üretimi içerisinde olmak isteyen farklı kesimlerden ilgililer için Kısa Film Atölyesi organize etti. 3 gün süren programın atölyenin teorik eğitimleri Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde, uygulamalı eğitimleri ise sahada gerçekleştirildi. Kısa film yapım süreçlerini kapsayan ve farkı kesimlerden 24 kişinin katıldığı atölye çalışmalarına, yönetmenlik konusunda Aram Dildar Arıtürk, görüntü yönetmenliğinde Yağız Yavru, rejide Vedat Oyan, senaryo: Aram Dildar Arıtürk ile söyleşiler gerçekleştirildi. 3-4-5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarının ilk 2 gününde film yapım süreçlerinde teorik bilgiler verilirken son günde ise Batman’ın farklı bölgelerinde uygulamalı atölye ile kamera kullanımı, çekim yeri belirleme, sahne oluşturma ve oyunculuk provaları gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.