‘Kentin sorunları için sahadayız’

Basın turu ziyaretlerini sürdüren' Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi kentteki STK ve siyasi parti il teşkilatlarına da ziyarette bulunacaklarını söyledi.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 11:46:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Basın turu ziyaretlerini sürdüren' Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi kentteki STK ve siyasi parti il teşkilatlarına da ziyarette bulunacaklarını söyledi. Yerel Basın turunu sürdüren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Teşkilat Başkanı Adnan Demir, Halkla İlişkiler Başkanı Şefik Aydın ve Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan ile görüştüler. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, kentteki onlarca soruna vakıf olduklarını belirterek, sorunların çözümü için sahada olduklarını ifade etti.  Yamaç, ''Özellikle bölgemizde ve kentimizde işsizliğin yanı sıra üretim, istihdam, turizm ve tarımcılık alanında ciddi sorunlar yaşanmakta. Biz parti olarak kentin gelişimi ve sorunların çözümü için tüm partilerle iletişim olmasından yanayız. Batman'ın çıkarı için partiler ideolojilerini bir tarafa bırakmalı ve ortak bir noktada buluşmalı'' dedi. Yeniden Refah Partisi Yöneticileri, önümüzdeki günlerde kentteki STK ve siyasi parti temsilciliklerine de ziyarette bulunacaklarını ifade etti. Öte yandan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, kentin sorunlarını yakından takip ettiklerini, yapıların denetiminin zamanda kontrollerinin ihmal edildiğini  vatandaşlarında mağdur olmaması için çözüm yolunun bulunmasının şart olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.