‘Kente güzel yapıtlar kazandıracağız’

Batman Belediye Başkan Vekili Vali Hulusi Şahin, geleneksel hale getirilen mahalle buluşmalarındaki dünkü durağı (TOKİ) Kardelen mahallesiydi.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 16:32:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman Belediye Başkan Vekili Vali Hulusi Şahin, geleneksel hale getirilen mahalle buluşmalarındaki dünkü durağı (TOKİ) Kardelen mahallesiydi. Mahalle sakinleriyle parktaki vatandaşların sorunlarını dinleyene Vali ve Belediye Başkan Vekili Şahin, Kardelen mahallesinin şanslı bir semt olduğunu söyledi. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve resmi kurum müdür temsilcileri ve Jandarma yetkililerinin bulunduğu mahalle buluşmalarında Kardelen Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, mahalledeki eksiklik ve sorunları dile getirirken bazı vatandaşlar da iş talebinde bulundu. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Şahin, sorunların çözümü ve hızlı bir şekilde hizmet üretmek için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

“KARDELEN ŞANSLI BİR MAHALLE”

Kardelen TOKİ Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Vali Şahin, “Kardelen Mahallesi konumu, sosyal donatı park ve yeşil alanlarıyla Batman'ın güzide mahallelerinden biri. Yeşil alan ve park eksikliklerimiz varsa bunları da tamamlamaya hazırız” dedi. Batman'ın genelinde yaptığımız onlarca park ve yeşil alanların yanı sıra bu yıl sonuna kadar 30 yeni park yapmayı hedefliyoruz. Bu mahallenin de park eksiği var ise bunu programa dahil edeceğiz. Hizmet olarak Batman'ı daha ileriye götürmeye kararlıyız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

ALTIN GÜNLERİNE DİKKAT!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalledeki vatandaşların sorularını bir bir yanıtlarken, bayan vatandaşlara da salgın ile ilgili önerilerde bulundu. Vali Şahin, bayanların pastalı börekli 'altın' günlerine daha çok dikkat etmelerinin gerektiğini belirterek, son dönemlerde artışa geçen pandemi vaka sayısının tırmanışa geçtiğini, özellikle kalabalık ortam ve düğün dernek gibi buluşmaların yanında bayanların da altın günleri için bir araya geldiği ortamlardan vazgeçilmesini istedi.

“KENTE GÜZEL YAPITLAR KAZANDIRACAĞIZ”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, son dönemlerde kentin farklı noktalarına küçük dokunuşlar yaptıklarına da değindi. Vali Şahin, ''Kentteki küçük dokunuş ve şirinlikleri Avrupa'ya gittiğimiz zaman bunları görüp dua ediyorduk, ya bunlar bizim şehirlerimizde niye olmasın diye. Bazı kavşak ve alanlara yaptığımız küçük dokunuşlara daha büyük dikkat ve ilgi çekecek güzel yapıtlar yapacağız. Şimdilik Batman'a özgü bir şey olmayabilir. Çünkü bu yapıtlar biraz zaman almakta. Kentin en önemli kavşak ve meydanlarına hazırlayacağımız Sason çileği, Hasankeyf'in unsurlarından Zeynelbey türbesi ve onun gibi yapıtların yanı sıra petrol kenti var eden ‘petrol’ sondaj kuyularının at başı kafaları ile çok büyük bir boyutta ışıklı inci sembolüyle bölgenin incisi olan Batman'ı sembolize edeceğiz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.