Kaymakam Bilici, muhtarlar ile bir araya geldi

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, köy ve mahallelerin eğitim-sağlık-ulaşım hizmetleri ile kamu yatırımları ve genel durumlarını değerlendirmek üzere köy ve muhtarları ile bir araya geldi.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 12:18:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, köy ve mahallelerin eğitim-sağlık-ulaşım hizmetleri ile kamu yatırımları ve genel durumlarını değerlendirmek üzere köy ve muhtarları ile bir araya geldi. Kozluk Hükümet Konağı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Kaymakam Osman Bilici, ilçe idare şube başkanları, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Köy ve mahallelerin eğitim-sağlık-ulaşım hizmetleri, kamu yatırımları, sosyal yardımlar, kış sezonu ve karla mücadele konularının görüşüldüğü toplantıda 2018 yılını değerlendiren Kaymakam Bilici; köy ve mahallerde tesis edilen huzur ve güvenin sürdürülmesi ile milli birlik-beraberliğin sağlanmasında ve sosyal yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında muhtarların önemli rol oynadığını ve köprü vazifesi gördüğünü belirtti. kaymakam Bilici, muhtarların yeni yatırımların yapılması ve yapılan yatırımların korunması noktasında devletin gözü-kulağı olduğunu ifade ederek, kış sezonunda afetlere karşı muhtarların ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde olmaları gerektiğini belirtti. Konuşmanın ardından toplantı, Kaymakam Bilici’nin muhtarların talep ve görüşlerini dinlemesi, iyi dilek ve temenniler dilemesiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.