Katkı sunan akademisyenlere plaket verildi

Öğretmenlerin mesleki eğitiminin desteklenmesi amacıyla yapılan "l. Batman Üniversitesi ve Öğretmen Akademisi Buluşma Projesi" kapsamında verilen eğitim seminerlerine katkı sunan akademisyenlere teşekkür plaketi ve katılım belgesi verildi.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 06.01.2022 11:39:31
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Öğretmenlerin mesleki eğitiminin desteklenmesi amacıyla yapılan "l. Batman Üniversitesi ve Öğretmen Akademisi Buluşma Projesi" kapsamında verilen eğitim seminerlerine katkı sunan akademisyenlere teşekkür plaketi ve katılım belgesi verildi. Batman Öğretmenevi’nde düzenlenen programa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve protokol kapsamında öğretmenlere eğitim semineri veren akademisyenler katıldı. Batman’da görev yapan öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla Batman Üniversitesi ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "l. Batman Üniversitesi ve Öğretmen Akademisi Buluşma Projesi " protokolü kapsamında alanında uzman akademisyenler 24 Kasım 2021- 6 Aralık 2021 tarihleri arasında bini aşkın öğretmen ve okul yöneticisiyle bir araya gelerek düzenlenen seminerlerde eğitime ilişkin birçok farklı başlık ele alınıp, bilgi paylaşımında bulunuldu.

Proje süresinde bin 840 öğretmene seminerler verildi. Proje sonucunda; öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin artırılması, kentte görev yapan öğretmenlerin çağın modern eğitim tekniklerinden haberdar olmalarının sağlanması, öğretmenlerin mesleki nitelik ve motivasyonlarının artırılması hedefleri noktasında önemli bir adım atılmış oldu. Karşılıklı etkileşim içerisinde bulunan öğretmenlerimiz ayrıca okullarında uyguladıkları olumlu örnekleri de diğer eğitimcilerle paylaşarak uygulanan kaliteli faaliyetlerin yayılmasını sağladı. 2023 Eğitim Vizyonunda yer alan ''Öğretmenlerin Mesleki Gelişimleri'' başlığına da hitap eden projenin, 2022 yılı ikinci döneminde daha geniş kapsamlı haliyle Batman il ve ilçelerinde de uygulanacak olması hedeflenmekte. Başarıyla tamamlanan seminerler sonrasında projede görev alan akademisyenlere düzenlenen programla Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve  Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından plaket ve katılım belgeleri takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.