Kan hastası Salih iyileşmek istiyor

Batman’da ikamet eden Solmaz ailesinin 5 yaşındaki çocukları Salih Solmaz doğuştan Talasemi majör kan hastalığına yakalandı. Tedavisi için maddi imkanları olmayan aile çocuklarının sağlığına kavuşmasını istiyor.

Yaşam Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 15:22:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da ikamet eden Solmaz ailesinin 5 yaşındaki çocukları Salih Solmaz doğuştan Talasemi majör kan hastalığına yakalandı. Tedavisi için maddi imkanları olmayan aile çocuklarının sağlığına kavuşmasını istiyor. Baba Mehmet Solmaz inşaatlarda çalışarak çocuklarını geçimini sağlarken Anne Sariye Solmaz, çocuğunun Antalya’da tedavi olabileceğini ancak maddi durumlarının olmadığını söyledi. Anne Sariye Solmaz: “Benim altı tane çocuğum var, en küçük oğlum talasemi majör kan hastasıdır. 5 yaşındaki oğlum Salih ilik nakli olması gerekiyor. Eşim inşaatta çalıştığı için maddi durumuz ve imkanımız yoktur. Antalya’da bir özel hastanede ilik nakli çıktı. Oğluma sadece nakil parası için 135 Bin TL istediler, hastane masrafı hariç. Yani doktorlarla konuştuğum için hastane masrafı hepsi birlikte 250 Bin TL olması gerekiyor. Maddi durumum yok, oğlum kan hastasıdır talasemi majör hastasıdır. Eşim işsiz yani hiç bir durumum yok, doktorların söylediği şey oğlumun 10 yaşına kadar yaşama şansı veriyor, her gün oğlum benim gözümün önünde eriyor ve hiçbir şey elimden gelmiyor. Sağlık Bakanlığından ve iş adamlarından sizden destek bekliyorum, oğlumun yaşama şansı olsun ve yaşasın” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.