‘Kalıcı projeler için çalışıyoruz’

Vali Hulusi Şahin, kente atandığından bu yana şehrin alt ve üst yapısı için kalıcı projelerle mesaisini harcadığını belirtti.

Yaşam Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 16:01:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HIZLI TREN İÇİN GİRİŞİM

Birçok kurum ve kuruluşla brifing aldığını ifade eden Vali Şahin, bir çok konuda bilgi toplayarak kent hakkında çalışmaları başlatacağını söyledi. Batman Çayı dere ıslahı çalışmalarının devam ettiğini anımsatan Vali Şahin, “Bu alanda İl Özel İdaresi ile Batman Belediyesinin arazileri bulunmakta. Güzel bir konuma sahip olan Batman Çayının bir bölümünü ikinci bir Millet Bahçesi olarak hayata geçirilmesinin Batman için son derece yararlı bir mesire alanı olacak. Bunun yanında Kira Dağındaki mesire alanına eklemeler yapılarak Batman’a nefes aldırabilecek kalıcı projelerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz” dedi. Valisi Şahin, hızlı trenin Elazığ ve Diyarbakır’dan sonra Van’a uzanacağını belirterek, programlarında olmayan hızlı tren için girişimde de bulunacaklarını söyledi. Hızlı trenin Batman’a da yakışır olduğunu ifade eden Vali Şahin, bu konuda her türlü girişimleri aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti. Vali Şahin’in hızlı trenin Batman’a da getirilmesi konusundaki düşüncesi Batman halkı tarafından heyecanla karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.