KADIN, YAŞAM, EMEK

Her mevsimi farklı bölgelerde geçiren göçerler, bu kez yaz maratonunda petrolün ilk çıktığı Batı Raman 8 petrol kuyularının etrafından geçerken objektiflere takıldı.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2019 13:13:50
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Her mevsimi farklı bölgelerde geçiren göçerler, bu kez yaz maratonunda petrolün ilk çıktığı Batı Raman 8 petrol kuyularının etrafından geçerken objektiflere takıldı. Hayvanları için sürekli yer değiştiren göçerler, sıcakların bölgede artmasıyla birlikte yaylalara çıkmak için yollara düştü. Göçerlerin çadırları araçlarla götürülürken, hayvanlar ise günler süren yolculuğun ardından yaylalara çobanlarla ulaşıyor. Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Basın sorumlusu Hasan Göker, kadın, yaşam ve emek karesiyle sosyal medyada büyük beğeni topladı. Batman’ın tarihini, kültürünü, turizmini ve doğasını Güney Korelilere tanıtmak amacıyla eşlik eden Göker’in kadın, yaşam ve emek kareleri ilgi gördü. Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Hava Yolları’nın konuğu olan Güney Koreli sosyal medya fenomenleri, Göker’in görüntülerini takdir etti.      

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.