‘İmar Barışı'nda başvuru sayısı 29 bini aştı

İmar Barışı Kanunu hakkında bilgilendirmede bulunan Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman'da 29 binin üzerinde imar barışı başvurusu yaptıklarını belirtti.

Gündem Yayın: 03 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2019 17:09:55
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

İmar Barışı Kanunu hakkında bilgilendirmede bulunan Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman'da 29 binin üzerinde imar barışı başvurusu yaptıklarını belirtti. Vatandaşların İmar barışından faydalanmalarını isteyen Özkan, "İmar barışı geçen yılın Haziran ayında başladı. İlimizde o günden bu yana bayağı çalışmalar oldu, müracaatlar oldu. 29 binin üzerinde bir başvuru var. Yaklaşık 57 milyon lira da bir harç yatırım belgesi alan vatandaşımız var. İmar barışı süresi bu Haziran ayının sonuna kadar uzatıldı. Burada amaç şuydu; ruhsat alamamış, imara aykırı yapılmış olan yapıların kayıt altına alınmasıydı. Bu durumda olan vatandaşların bunu değerlendirip Haziran ayının sonuna kadar bundan faydalanmalarını istiyoruz. İmar barışı destek masamız hazır" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.