İl Genel Meclis Başkanı Akbaş oldu

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimi ile İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen üyeler İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda toplanarak başkan ve kurul üyeleri seçimini gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2019 17:05:01
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimi ile İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen üyeler İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda toplanarak başkan ve kurul üyeleri seçimini gerçekleştirdi. AK Parti’den 11 ve HDP’den 11 üye meclise girerken yapılan seçimlerde eşitlik bozulmadığından kura çekimine gidildi. Başkanlık seçiminde AK Parti’den Abdulvahap Akbaş  ve HDP’den Semra Güneş aday olurken yapılan 2 tur oylamada da eşitlik bozulmayınca kura çekildi. Yapılan kura çekimi sonucu Abdulvahap Akbaş İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçildi. Diğer kurullarda yapılan seçimlerde ise 1. Başkan Vekilliğine Ali Şimşek, 2. Başkan Vekilliğine Nuri Yıldız, Meclis 2 Asil Katip Üyesi seçiminde ise Aydın Baran ve İhsan Direk seçildi. Meclis 2 Yedek Katip Üyeliğine ise Ayhan Akın ve Mahfuz Adin seçildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.