İkiköprü Belediyesinde ‘SDS’ sevinci

Beşiri İkiköprü Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. İkiköprü Belediyesi ve Bem Bir Sen arasında 2022 yılını kapsayacak şekilde yüzde yüz oranında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Yaşam Yayın: 05 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 05.01.2022 11:35:51
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Beşiri Kaymakamı ve İkiköprü Belediye Başkan Vekili Mahmut Şener ile Batman Bem Bir Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan arasında imza töreni yapıldı. Bem Bir Sen Batman İl Başkanı Demirhan, imza töreninde, “İkiköprü’de çalışan memur arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını bir nebze olsun arttırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sözleşmenin imzalanmasında bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Beşiri Kaymakamı ve İkiköprü Belediye Başkan Vekili Mahmut Şener’e memurlarımız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.