İçişleri Bakan Yardımcısı İnce Batman’daydı

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, biz dizi inceleme yapmak üzere Batman'a geldi. Valilik akabinde Belediyeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, kayyum atanan bir diğer Belediye olan İkiköprü beldesini de ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 18 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.11.2020 18:04:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, biz dizi inceleme yapmak üzere Batman'a geldi. Valilik akabinde Belediyeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, kayyum atanan bir diğer Belediye olan İkiköprü beldesini de ziyaret etti.

150 MİLYON TL’LİK BORÇ BIRAKILMIŞ

Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak tarafından karşılanan Muhterem İnce, Valilikte şehrin sorunları, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldı.  Akabinde Batman Belediyesine geçen İçişleri Bakan Yarımcısı İnce, belediyenin çalışmaları ve hizmetleri hakkında brifing aldı.

Belediye ziyaretinde söz alan Bakan Yardımcısı İnce, “23 Mart’tan bu yana sayın Valimiz Vilayetle birlikte Belediye hizmetini de yürütmekte. O tarihten beri terör suçlaması nedeniyle görevden alınan Belediye Başkanının yerine Valimiz Belediye Başkan vekili olarak görevlendirilmiştir. Yaklaşık 7 aylık süre zarfında Vali beyin çok güzel hizmetlerinin olduğunu gördük. Daha önce yine Batman’da İçişleri Bakanlığınca Vali Yardımcımız görevlendirilmişti, akabinde yapılan seçimde 1 yıllık HDP’li yönetim tarafından belediye başkanlığı yapılmıştı. Bu 1 yıllık süre zarfında HDP döneminde yaklaşık 150 Milyon TL’lik bir borç bırakılmış. Sadece bir hizmet yapılmaya çalışmış arıtma tesisi. 30 Milyon Euro dış kredi ile alınmış, tam kapasite ile çalışmadan öylece bırakılmış. Peki Vali beyin 7 aylık görevinde ne olmuş? 150 Milyon TL’lik borç ödenmiş. Milyonlarca TL değerinde hizmet yapılmış. 100 kilometre sıcak asfalt, parklar, aile destek merkezleri, gençlere yönelik hizmetler, ücretsiz internet hizmetleri, sosyal belediyecilik çalışmaları ve birçok hizmet gerçekleştirilmiştir. Vatandaşa ihtiyaç olan tüm hizmetler en iyi şekilde yapılmaktadır. Bizlerde bu çalışmaları yerinde görmek, varsa bir eksiklikte destek vermek için buradayız. Milletin-devletin kaynakları teröre kanalize edilmeden milletin hizmetine kanalize edilmesinde çok büyük hizmetler yapılabileceğini gördük” dedi. Bakan Yardımcısı İnce, Vali Şahin ile birlikte esnafları ve vatandaşları ziyaret edip bir yandan Covid-19 salgınında alınan önlemleri incelediler, bir yandan da sorunlarını dinlediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.