“Hz. Peygamberimizi Anlamak” konferansı düzenlendi

İslami İlimler Fakültesi tarafından organize edilen ve Prof. Dr. Adnan Demircan tarafından sunulan “Hz. Peygamberimizi Anlamak” konulu konferans Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda düzelendi.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.10.2018 15:42:53
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

İslami İlimler Fakültesi tarafından organize edilen ve Prof. Dr. Adnan Demircan tarafından sunulan “Hz. Peygamberimizi Anlamak” konulu konferans Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda düzelendi.  İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Demircan konferansında Hz. Peygamberi anlamak için dönemler itibari ile konuyu incelemek gerektiğini, Peygamberin sünnetini iyi incelemek gerektiğini ve sahabelerin Peygamberimizi nasıl anladığına bakmak gerektiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.