HENTBOLCULAR MİLLİ TAKIM KAMPINDA

1955 Batman Belediyespor Hentbol takımında uzun zamandan beri başarılı bir performans sergileyen Osman Rüzgâr ve Furkan Yaman, U18 Milli takım kampına davet edildiler.

Yayın: 17 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.01.2022 11:26:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1955 Batman Belediyespor Hentbol takımında uzun zamandan beri başarılı bir performans sergileyen Osman Rüzgâr ve Furkan Yaman, U18 Milli takım kampına davet edildiler. Batman’da Hentbol branşının hızla geliştiğini ve büyük ilgi gördüğünü belirten 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, ligteki başarılarını Millî takıma sporcu kazandırarak taçlandırdıklarını söyledi. Başkan Eren, “Takımımızın alt yapısında yetişip U18 Milli Takımına davet edilen Osman Rüzgâr ve Furkan Yaman bizleri gururlandırmışlardır. Önemli olan ligteki başarımıza Milli sporcular da kazandırıp ilimizin tanıtımına katkı sağlamaktır. Bunun için sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah kısa zamanda Hentbol Milli takımının bütün kategorilerinde Batmanlı gençleri izleriz” dedi. Başkan Eren ayrıca, U18 Milli takımı kampına davet edilen Osman Rüzgâr ve Furkan Yaman’ın 19 Mayıs Mahallesi bölgesinden olduklarını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.