HENTBOL İÇİN ALTYAPIDAN SÜPER LİGE

Batman Belediye Spor Kulübü, bir yandan gençlere hentbolda oynama şansı verirken diğer yandan gençlerin ilgili spor dallarında kariyer yapmalarının da önünü açıyor.

Yayın: 13 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 13.06.2018 15:00:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Spor Kulübü, bir yandan gençlere hentbolda oynama şansı verirken diğer yandan gençlerin ilgili spor dallarında kariyer yapmalarının da önünü açıyor. Altyapı çalışmalarında profesyonel antrenörler tarafından eğitim alan gençler arasında, yeteneği ve azmi ile dikkat çeken oyunculara Süper Ligde oynama hakkı tanınıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, altyapı çalışmalarında en büyük hedeflerinin yaz spor okullarına katılım sağlayan gençlerin, kulüp tarafından yetiştirilip, Milli takımlara gönderilmesi olduğunu ifade etti. Belediye Başkan Yardımcısı Şahin; “Çalışmalarımızla iyi bir kadro ve başarılı sonuçlar hedeflememizin yanı sıra çocuklarımıza verilen eğitimle, spor ve sporcu ahlakı edindirmek, sporun inceliklerini ve sportmenlik davranışlarını kazandırmak da var” dedi.

HENTBOL ÇOCUKLAR İÇİN BİR UMUT IŞIĞI OLDU

Batman Belediyespor Hentbol takımının başarısı, Batman’da sporla ilgili olan çocuk ve gençlerin hentbol sporuna ilgisini arttırırken, gençlerde başarı ve özgüven duygusunu oluşturmada umut ışığı olmaya başladı. Hentbolun sınırlarımızı aşan bir seviyeye ulaştığını ve gençlerin ilgisini çekmeye başladığını söyleyen Batman Belediye Spor Kulübü gençler Hentbol altyapı hocası İhsan Adak, bu başarı ve ilgide emeği geçen başta Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy olmak üzere takımı bugünlere getiren Belediye Başkan Yardımcısı ayrıca Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin’e şükranlarını iletti. “Ailelerine katkı sunmanın yanı sıra sporda da büyük çaba gösteren bazı sporculardan örnekler veren takım çalıştırıcıları, “Bu sporcularımızla gurur duyuyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.