Hemzemin geçitler konusu görüşüldü

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek şehir içinden geçen Devlet Demiryolları’nın üzerinde bulunan hemzemin geçitlerin durumu ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Yaşam Yayın: 28 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 28.07.2019 14:00:14
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek şehir içinden geçen Devlet Demiryolları’nın üzerinde bulunan hemzemin geçitlerin durumu ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Belediye Eş Başkanlarını ziyaret eden Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Nusret Basmacı ve BTS Batman Temsilciliği, Batman’daki DDY güzergâhında bulunan hemzemin geçitlerin rehabilitesi ve kaçak hemzemin geçitlerin kapatılması konusunda Eş Başkanlarla görüşme gerçekleştirdi. Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, DDY hemzemin geçitlerinde meydana gelen trafik kazaların minimuma indirilmesi için BTS Diyarbakır Şubesi temsilcileri ile ortak çalışma gerçekleştirme konusunda hem fikir olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.