Hedef Kurs’tan bursluluk sınavı

Batman Hedef Kurs Merkezi tarafından 23-24 Şubat tarihleri arasında 10. ve 11. sınıflara yönelik bursluluk sınavı düzenlenecek.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 13.01.2019 23:01:05
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Hedef Kurs Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan bursluluk sınavına katılan öğrencilere Soru Bankası hediye edilecek. Katılımın ücretsiz olduğu belirtilen sınav 09.00, 11.00-13.00-15.00 saatlerinde 4 seans olarak yapılacağı ifade edildi. Geçtiğimiz yılda da bursluluk sınavı düzenlediklerini belirten Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık,  “Geçtiğimiz yıl yaptığımız gibi bu yılda ücretsiz Bursluluk Sınavı düzenleyip katılan öğrencilere Soru Bankası hediye edeceğiz. Yapacağımız sınav ile öğrenci hem düzeylerini öğrenecek hem de Kursumuzun belirlemiş olduğu Burs imkânlarından faydalanabilecek. Eğitimci kadromuz öğrencilerimizin başarısı için çaba sarf ediyor. Katılan öğrencilerimize Soru Bankası hediye edeceğiz. Sınav 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik olacaktır. Bütün katılımcılara şimdiden başarılar dilerim” dedi.  Bu arada öğrencilerin katılım için Hedef Kurs Merkezi’ne başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.