HDP'den mitingli tanıtım

HDP Batman İl Teşkilatı, Belediye Başkan adaylarını mitingle tanıttı. Batman’ın Sason ilçesi dışındaki tüm ilçe ve belde Belediye Başkan adayları partilileri selamladı.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 17:13:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BAŞARAN; “EV EV DOLAŞACAĞIZ” HDP Batman İl teşkilatı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday gösterdiği adaylar için tanıtım mitingi düzenledi. 16 Mayıs Şehir Stadı yanındaki alanda yapılan aday tanıtım programına HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Nejdet İpekyüz, Feleknaz Uca, M. Rüştü Tiryaki ve başkan adayları katıldı. Mitingde söz alan HDP Batman Milletvekili Başaran: “31 Mart 2019 seçimlerini yeniden kazanarak emaneti geri alacağız. Gerekirse HDP’ye oy vermeyenlerin evlerine giderek kendimizi tanıtacağız ve oy isteyeceğiz” dedi. Batman’ın Sason ilçesi dışında HDP’de diğer ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

Özdemir; “Yeniden kazanacağız" Daha sonra HDP Batman Belediye Başkan adayları Songül Korkmaz ve Sabri Özdemir, sahneye davet edilerek seçmenlerine seslendi. Batman Belediye Başkan adayı Özdemir; “Batman halkını sokağa çıkarmasalar da, mitinge izin vermeseler dahi sandıkta bunun hesabını her zaman sormuştur, 31 Mart’ta da yine soracaktır” diye konuştu.

Batman ve İlçe Beledi Başkan adayarı

Batman: Songül Korkmaz-Sabri Özdemir

Hasankeyf: Zozan Şimşek-Mecit Tokdemir

Gercüş: Abdülkerim Kaya-Zeynep Aslan

Kozluk: Ayhan Eren-Nazmiye Avcı

Beşiri: Mustafa Öztürk-Felek Özer

Balpınar: Ejder Sarıgöl-Halime Aydın

Bekirhan: Gülistan Sönük-Fırat Karabulut

İkiköprü: Osman Karabulut- Hatice Taş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.