Havuz fayansları da döşendi

Batman Atatürk Parkı, eski Yılmaz Güney Sinemasının yerine inşa edilen oturma alanı düzenlemesinde sona doğru geliniyor.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2020 14:40:14
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Atatürk Parkı, eski Yılmaz Güney Sinemasının yerine inşa edilen oturma alanı düzenlemesinde sona doğru geliniyor.  Alandaki süs havuzuna uyguladıkları seramik döşeme işinin de bittiğini belirten ekip çalışanlarından 22 yaşındaki Mehmet Deryal,  bir hafta sonra da alanda peyzaj çalışmasının yapılacağını kaydetti. Seramiklerini döşedikleri süz havuzunun yaklaşık 40 metrekare olduğunu belirten Deryal, oturma alanında daha sonra çevre düzenlemesi yapılacağını söyledi. Aydınlatma sistemleri, bankların monte edilmesi gibi birçok çalışmadan sonra, projenin vatandaşların hizmetine tam olarak sunulması için 1 veya 1,5 ay gibi bir süreye daha ihtiyaç olduğu bilgisi alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.