HAVA MANİA SORUNU AŞILDI

Batman’da uygulanan hava mania sorunu, Batman Belediyesi’nin, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü nezdinde başlattığı çalışmalar kapsamında çözüldü.

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2018 - Perşembe - Güncelleme: 19.07.2018 13:27:53
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

“YÜZDE 70’LİK BÖLÜMÜ TAMAM”

Hava mania sorununun çözüldüğünü kamuoyuna duyuran Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Hava mania ile ilgili Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden gelen 16.07.2018 tarih ve E.11650 sayılı yazı ile sonuç raporları elimize ulaşmıştır. Batman sınırları içinde öngörülen düzenleme alanlarının yaklaşık yüzde 70’lik bölümünde çözüm sağlanmıştır. İlgi yazıda çözüm sağlanamayan alanlar için yeniden çalışma yapılması durumunda, durumun değerlendirileceği bildirilmiştir. Vatandaşlarımız, hava mânia sorununun çözüme kavuşturulduğu bölgelerdeki alanlar için Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze başvurarak ruhsat işlemlerini başlatabileceklerdir. Geriye kalan bölgelerde sorunun çözümü ile ilgili Belediyemizce çalışma yapılacağından vatandaşlarımızın Belediyemiz dışındaki kişi ve kişilerle temasa geçmemeleri, bu konuda kendileri ile temasa geçilen kişilere itibar etmemeleri, herhangi bir ödeme yapmamaları lehlerine olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.