''Hasankeyf'te onlarca proje, plan ve programsız yürütülmekte''

Geçtiğimiz aylarda ilçe kongresini tamamlayarak göreve başlayan Hasankeyf DEVA Partisi İlçe Başkanı Emin Bulut, Hasankeyf'teki yatırımların bir an önce hayata geçirilmesi için projelerin takipçisi olacağını söyledi.

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.12.2021 01:11:56
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Gazetemize ziyarette bulunan Hasankeyf DEVA Partisi İlçe Başkanı Bulut, ''Hasankeyf merkezindeki bir çok alanda çalışmalar var. Ancak bu çalışmalar aylardan beri sürmekte, hangi tarafa bakarsanız aynı görüntüler. Nedense çalışması devam eden projeler bir türlü bitirilemiyor. Bunun tek sebebinin plan ve programsız çalışmalar olduğuna bağlıyoruz. Kent merkezindeki çalışmaların bir an önce tamamlanması için bu projelerin takipçisi olacağız. Yeni yerleşim alanına taşınan Hasankeyf'te yerli ve yabancı turist görmek mümkün değil. Hedefimizde bir an önce bu yatırımları tamamlamak ve geçmişi 12 bin yıla dayanan Hasankeyf'i yerli ve yabancı turistle tanıştırmaktır'' dedi. Bulut, kongre sonrası 26 köy, 3 mezra ve merkezdeki 4 mahalle temsilcilerinin belirlendiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.