“Halkın meclisteki gerçek temsilcisi olacağız”

Seçim çalışmaları kapsamında Batman’ın Kozluk ilçesinde ziyaretlerde bulunan Batman bağımsız milletvekili adayı Dr. Aydın Gök, meclise girdiklerinde halkın gerçek temsilcisi olacaklarını söyledi.

Siyaset Yayın: 28 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 28.05.2018 14:09:16
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Batman’ın Kozluk ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında hasta ziyaretlerinde bulunup köylülerle bir araya gelen Batman bağımsız milletvekili adayı Dr. Aydın Gök, 24 Haziran’da yapılacak olan 27’nci dönem milletvekilliği seçimi için vatandaşlardan destek istedi.

İlçede büyük bir ilgi ve teveccühle karşılanan Gök, meclise gittiklerinde halkın gerçek temsilcisi olacaklarının altını çizdi.

Gök’ü, HÜDA PAR Genel İstişare Kurulu Üyesi Seyithan Aksoy, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık ve beraberindeki heyet karşıladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.