Hakem maçı katletti 1-2

Son iki maçında oldukça kötü bir futbol sergileyen Medicalpark Batman Petrolspor, konuk ettiği Altındağ Belediyespor maçında da kötü oyununu sürdürdü.

Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 20:13:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hakemin bariz hatalarının damga vurduğu karşılaşmada 10 kişi oynayan Medicalpark Batman Petrolspor, öne geçmesine rağmen son dakikada yediği golle sahadan puansız ayrıldı. Az sayıda seyircinin izlediği karşılaşmada önceki iki maçına oranla daha derli toplu oynayan Petrolspor, maça hızlı başladı. 15. Dakikada gelişen atakta bir anda kaleciyle başbaşa kalan Ali Kemal, kaleciye takıldı. 43. Dakikada ikili mücadele sonrası rakibine küfür ettiği gerekçesiyle Ali Kemal Özkan kırmızı kartla soyun dışı kaldı. İkinci yarıya eksik başlayan Petrolspor, 59. Dakikada gelişen ani atakta golü buldu. Bu dakikada cezasahası içinde Ali kuleli boş durumdaki Sabahattin’i gördü, Sabahattin topu boş kaleye yolladı: 1-0. 75. Dakikada sahneye çıkan maçın orta hakemi Sabit Selvi, basit bir faul pozisyonunda Ardahan’ı ikinci sarı kattan oyun dışına attı. 87. Dakikada Altındağ atağında top üstten auta çıktı, ancak hakem Sabit Selvi korner köşesini gösterdi. Kornerden gelen topta son olarak Ercan dokundu ve topu filelere gönderdi: 1-1. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken son anlarda gelişen atakta 90+4 oynanırken yapılan ortaya kafayla dokunun Coşkun, takımını 3 puana uçurdu: 1-2. Maçın ardından taraftarlar uzun süre hakem Sabit Selvi’ye tepki gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.