Hak-İş / Hizmet-İş alanlardaydı

Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanlığı yapılan 15 Temmuz’u Anma ve Milli Birlik etkinlikleri kapsamında alanlardaki yerini aldı.

Yaşam Yayın: 17 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2019 18:22:51
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanlığı yapılan 15 Temmuz’u Anma ve Milli Birlik etkinlikleri kapsamında alanlardaki yerini aldı. Sendika yönetiminin yanı sıra Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanlığı’na bağlı işyeri temsilcileri, komite üyeleri aileleriyle birlikte katılım sağladı. Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt; “Ülkemizin bu tür günlerde daha çok kenetlenmeye ihtiyacı var. Onun için bizlerde sendika olarak Batman’daki alanlara üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Bu günü unutmayacak ve hiçbir zaman unutturmayacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.