HAFIZLIK PROJESİNE İLGİ

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan “Okul Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle birlikte Hafızlık Projesi” okulu olan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” uygulamasına başladı.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 19:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan “Okul Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle birlikte Hafızlık Projesi”  okulu olan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” uygulamasına başladı. Proje ve uygulama esaslarını yerinde inceleyen İl Mili Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Din Öğretimi Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, hafız öğrencilerle ilgilenip proje hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ayrıca her öğrenciye kitap hediye etti. 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu  Müdürü Hasan Keskin; “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi Kapsamında 15 Temmuz Şehitleri İHO ailesi olarak bu projeyi yürütmekle gurur ve mutluluk duymaktayız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.