Güvenlik personeline eğitim

Batman Belediyesi bünyesinde çalışan Özel Güvenlik Personeline "Etkili İletişim, Motivasyon, Dinleme” konularında eğitim verildi.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 16:44:32
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman Belediyesi bünyesinde çalışan Özel Güvenlik Personeline "Etkili İletişim, Motivasyon, Dinleme” konularında eğitim verildi. Belediye hizmet binası, Belediye ek hizmet binaları, su kuyuları, parklar ve belediye şantiye alanlarında görev yapan 265 Belediye güvenlik personeli 6 gün boyunca devam edecek eğitim semineriyle iletişim becerilerini geliştirecek. Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve 6 gün sürecek olan eğitim seminerinde Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Personeli Eğitim Şefi Tahsin Taşkın tarafından belediye güvenlik personeline "Etkili İletişim, Motivasyon, Dinleme” konularında detaylı eğitici bilgiler veriliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.