Güneştekin ameliyat oldu

Batman’ın dünyaca tanınan sanatçılı Ressam Ahmet Güneştekin, dizinde meydana gelen sağlık problemleri yüzünden ameliyat oldu.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2020 11:15:55
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman’ın dünyaca tanınan sanatçılı Ressam Ahmet Güneştekin, dizinde meydana gelen sağlık problemleri yüzünden ameliyat oldu. Diz kemiklerinde yıpranma, kaslarda yırtıklar ve ödem oluştuğunu belirten sanatçı Güneştekin, “Önümde uzun bir tedavi süreci görünüyor. Ama ben yine oturarak da olsa çalışmaya devam edeceğim. Ameliyatım başarılı geçti. Prof. İbrahim Turan ve Operator Dr. Nejat Demiryontar ve Florence Nightingale çalışanlarına; beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, hastahaneye gelen, telefon, mesaj ve sosyal medya üzerinden dostluk ve desteğini gösteren dostlarıma ve sanatseverlere teşekkürü borç bilirim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.