Gök’ten esnaf ziyareti

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök, esnafın yaşadığı sıkıntılara işaret ederek, “Devlet vergi topladığı gibi aynı zamanda esnafa destek vermesini de bilsin” dedi.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 29.05.2018 14:48:04
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök, esnafın yaşadığı sıkıntılara işaret ederek, “Devlet vergi topladığı gibi aynı zamanda esnafa destek vermesini de bilsin” dedi. 24 Haziran’daki seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR'ın desteklediği Gök, beraberindeki heyetle Çarşı Mahallesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Çarşıda tek tek gezdiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Gök’ün, esnaf ve halk tarafından sıcak ilgiyle karşılanması ise dikkatlerden kaçmadı. Gök’e yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, ekonomideki dalgalanmalardan ötürü işlerinde durgunluğun olduğunu belirtti. Şu ana kadar seçilen hiçbir milletvekilinin kendilerini sormadığını ve sorunlarıyla ilgilenmediğini vurgulayan esnaf, Gök’ten büyük bir beklentilerinin olduğunu dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.