Gercüş'te kitap okuma etkinliği düzenlendi

Batman’ın Gercüş ilçesinde bulunun Cumhuriyet İlkokulunda Batman Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.11.2019 16:58:55
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman’ın Gercüş ilçesinde bulunun Cumhuriyet İlkokulunda Batman Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.  Batman Her Yerde Okuyor projesi kapsamında gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Okul salonunda düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Edip Ekmen, amaçlarının öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğunu söyledi. Ekmen, "Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledik. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırma ve kitap sevgisini aşılamak istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla fırsat buldukça kitap okuma etkinliği düzenleyeceğiz" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.