Gazeteciler sigarayı bıraktı

Batman’da gazetecilik yapan 5 basın mensubu sigarayı bırakmaya karar vererek Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bulunan Sigara Bırakma Polikliniği’ne müracaat etti.

Yaşam Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 14:37:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da gazetecilik yapan 5 basın mensubu sigarayı bırakmaya karar vererek Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bulunan Sigara Bırakma Polikliniği’ne müracaat etti. Batman Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Arslan, cemiyet üyelerinden Recep Akın, Recep Okuyucu, Osman Arslan ve Hüseyin Sakar daha önce sigarayı bırakmak için denemelerde bulunduklarını fakat devamını getiremediklerini söylediler. Sigarayı bırakma polikliniğine başvuran gazeteciler, “Sigara yüzünden daha çabuk yoruluyor ve nefes darlığı çekiyoruz. Sabah dinlenmiş bir vaziyette uyanamıyoruz. Hep bir yorgunluk ve ağırlık var üzerimizde. Yediğimiz yemekten tat alamaz olduk. Sigara konsantrasyon bozukluğuna bile sebep oluyor. Sigara öyle ya da böyle bizi bırakmadan biz bırakmaya karar verdik. Sağlıklı bir yaşam için herkese sigarayı bırakmalarını öneriyoruz" dediler. Öte yandan Batman Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Doğru bir karar vererek sigarayı bırakmak için polikliniğe başvuran gazeteci arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.